Om oss

GARÇON

Garçon er et autorisert håndtverksbakeri og konditori med egne kaféer som tilbyr rykende ferske bakevarer og kortreist mat.

breakfast 1
coffee-shop 1
bakery 1
vegetable 1
lunch-time 1
catering 1
mansion 1

Hemmeligheten

Garçon er et autorisert håndtverksbakeri og konditori med catering og egne kaféer, som tilbyr rykende ferske bakevarer og kortreist mat.

Vi bruker kun de beste råvarer der all bakst og kaker er håndlaget i eget bakeri lokalisert i hjertet av Lillestrøm.

Hos oss blir enhver deig og kake behandlet med kjærlighet, av fagfolk med lidenskap for sitt yrke.

Brødene stekes i steinovn og deigen har lange liggetider- dette er del av hemmeligheten bak den gode smaken.

Dette gir god saftighet og smakfull skorpe, som vi er veldig stolte av.

Historien til Garçon

Garçon café og bakeri startet på Lillestrøm togstasjon i januar 2007 i den ærverdige hovedbygningen som ble ferdigstilt helt tilbake i 1934. Vi er stolte av å være lokalisert i denne flotte stasjonsbygningen tegnet av arkitekt Gudmund Hoel. Frem til 2020 var bakeriproduksjonen i de samme lokalene som utsalget på togstasjonen.

Vår filosofi

Vi etterstreber så lite matsvinn som mulig blant annet gjennom et samarbeid med Too Good To go. Vi jobber kontinuerlig med å justere produksjonen til riktig mengde. Dette kan medføre at akkurat det produktet du ønsker er utsolgt rundt stengetid, men vi har alltid et godt alternativ eller smører helt ferskt for deg.

Vår visjon er at Garçon skal være et naturlig førstevalg ved kjøp av lokale ferske bakevarer, kaker og hjemmelaget mat i Romeriksområdet. Som et ledd i å oppnå vår visjon, vil vi i nær fremtid etablere oss med utsalg på flere lokasjoner i Romerike. Vi vil også aktivt jobbe for å utvide bruken av lokale råvarer og samarbeider tett med Rosenberg spiseforretning som produserer pålegg etc. lokalt.

«Langbordet» symboliserer kjernen i det vi ønsker å formidle, bordet trenger ikke være så langt bare det er fylt med hygge på bordet og ikke minst ved bordet. Med «langbordet» ønsker vi å fremheve den gode opplevelsen av å være sammen, spise sammen og ha et øyeblikks felleskap med gode samtaler. I vår hektiske og digitale verden er det viktig å sitte ned sammen, ta en pause og spise i fred og ro.

I kampen mot matsvinn