Kaker til fest og feiring

Når man skal arrangere en fest eller feiring, er det ofte kaker som står på menyen. Kaker kan være en fantastisk måte å feire spesielle anledninger og skape minner for livet. Her er noen tips til ulike typer kaker som kan passe til ulike anledninger.


Bursdagskaker er en klassiker når det kommer til feiring. De kan være enkle eller mer avanserte, alt etter hva man ønsker. En tradisjonell bursdagskake er ofte en sjokoladekake med krem eller glasur på toppen. Hvis man ønsker noe mer spesielt, kan man vurdere en kake som er formet som noe som bursdagsbarnet liker. For eksempel kan man lage en kake som ser ut som en fotballbane, en prinsesse eller en bil.

Se vårt utvalg av kaker til fest og feiring her

Konfirmasjonskaker er ofte mer formelle enn bursdagskaker, og kan være mer pyntet. En konfirmasjonskake kan for eksempel være en kake som er pyntet med blomster eller som har en spesiell form. En vanlig farge på konfirmasjonskaker er hvit eller lys rosa, men man kan selvfølgelig velge andre farger også.

«Kaker gjør livet litt søtere.»


Bryllupskaker er gjerne store og imponerende kreasjoner. En bryllupskake kan være en flerlags kake som er pyntet med blomster, frukt eller annet som matcher bryllupstemaet. Noen bryllupskaker er også pyntet med figurer som representerer brudeparet eller symboliserer noe som er viktig for dem.
Påskekaker kan være en morsom måte å feire påsken på. En vanlig påskekake er en kake som er formet som et påskeegg og som er pyntet med fargerik glasur eller annen pynt som representerer påsken. Man kan også lage cupcakes eller småkaker som er pyntet med kyllinger, påskeharer eller andre påskefigurer.
Julekaker er en annen klassiker når det kommer til fest og feiring. En tradisjonell julekake er en pepperkake eller en kransekake, men man kan også lage en kake som er pyntet med julefigurer eller som har smaker som assosieres med jul, som for eksempel kanel og ingefær.


Uansett hvilken anledning man skal feire, er det alltid en kake som passer til. Enten man vil ha en enkel sjokoladekake eller en mer avansert kreasjon, kan man være sikker på at en kake vil bidra til å gjøre feiringen ekstra spesiell.

Relaterte artikler

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart

Logg inn for å handle hos oss

Logg deg inn for å få rabatt, bonuspoeng

Registrer din bedrift

Med bedriftsavtale hos oss, kan du bestille møtemat, catering, kaker og mye mer godt. Vi tilbyr henting på våre utsalgssteder eller levering.

Når du legger inn søknad, vil du få raskt svar med innloggingsdetaljer for å handle hos oss.